Wednesday, March 10, 2010

Väike tervitus

Tere hea blogilugeja!
Et tänapäeva maailm liigub aina hoogsamalt virtuaalmaailma suunas, peame meie, selles ilmas elavad inimesed ja asutused, selle vooluga tahes-tahtmata mingil moel kaasa minema.
Üheks selliseks võimaluseks on pidada oma väikest blogi ehk võrgupäevikut, kus kajastuvad konkreetse asutuse, siinkohal siis Vormsi raamatukogu, tegemised, lugemised, olemised.

Siinses pisikeses lugemistoas hakkan kajastama peamiselt omi lugemiselamusi, mis on valitud eeskätt Vormsi raamatukogu fondist, aga siiski samas üsnagi subjektiivselt. Edaspidi hakkan kindlasti tutvustama ka oma kodusaare aja- ja ilulugu, loodetavasti nii sõnas kui pildis. Samuti tahan anda siin parema ülevaate Vormsi raamatukogu ajaloost ning kajastada jooksvalt ka raamatukogu tänapäeva- milliseid üritusi siiin toimub, kes seda asutust külastavad, mida lugejad eelistavad- sõnaga, kuidas kulgeb väikese Vormsi raamatukogu igapäev. Ja et ma olen ka nii umbes veerand kohaga vabatahtlik kaasautor kohalikele kobrulehtedele, siis avaldan enda poolt lehtedesse saadetu ka siinses blogis, et oleks parem ülevaade, mis ja kuidas siin salapärasel pisikesel saarel üldse toimub.
Ja kui kellelgi on soovi, siis ei taha ma ennast pidada ka selle blogi ainuautoriks, vaid igaüks, kellel Vormsi saare, siinsete lugemiste, raamatukogu, aga ka kõige muuga mingeid kokkupuuteid, mälestusi, tähelepanekuid tekkinud või tekib, on ka need lood oodatud aadressile: vormsiraamatukogu@gmail.com Ning sobivuse/ võimaluse korral riptan ka need antud blogisse üles.

Parimate soovidega
Külli
Vormsi raamatukogust

No comments:

Post a Comment